1. november mottar du en e-post med en lenke og en invitasjon til å melde deg inn som bruker av Helsedagboka.

For å registrere deg som bruker må du klikke på lenken i e-posten.

Har du ikke fått e-posten eller har problemer? Ta kontakt på spor@snn.no, så hjelper vi deg!

Når du registrerer deg for første gang blir du bedt om å svare på noen enkle spørsmål om tidligere og nåværende fysisk aktivitet. Det tar bare to-tre minutter, og er ment som hjelp for å sørge for at du havner i riktig trimklasse:

”Mosjonist” – for deg som kanskje har vært litt mindre aktiv enn du burde den siste tida?”Entusiast” – for deg som trimmer jevnt og trutt”Sporty” – for deg som trener jevnt og målbevisst

Etter at du har svart på spørsmålene, foreslår systemet en klasse for deg. Hvis du etter litt bruk finner ut at du er over- eller undervurdert, skifter du selv enkelt nivå.

Du er allerede plassert på et lag, sammen med dine gode kolleger, som skal konkurrere mot andre lag og avdelinger i banken. Husk at her er det ikke nødvendigvis noen fordel å ha en gjeng supertrimmere på laget, for de må jobbe mye hardere for poengene!

For å oppnå poeng må du loggføre all fysisk aktivitet i Helsedagboka. Du har over hundre forskjellige aktiviteter å velge mellom. Du rapporterer hvor lenge du har holdt på, og systemet vil gi deg en poengsum. Du må holde på minimum i 20 minutter for å få poeng, og det er ikke mulig å få mer enn 125 poeng på ett døgn.

Det er heller ikke mulig å få mer enn 1 000 poeng på en måned.

Systemet er selvinstruktivt og lett å bruke. Alle lag vil få en lagleder, som vil få litt ekstra opplæring. Men er det noe du lurer på, kan du allerede fra dag én spørre trenerne i Avantas Aktiv – leverandøren av Helsedagboka. Otto Ulseth og Atle Kvålsvoll hjelper deg gjerne! Her finner du kontaktinformasjon og en presentasjon av Avantas Aktiv.

Foreløpig nøyer vi oss med å si hjertelig til lykke! Men vi sier som i radioen: Det kommer mer. Mye mer!